Komplex partner a munkaerő – kölcsönzésben.

Bízza ránk a munkaerő toborzást és levesszük az összes ezzel járó terhet a válláról! Nem kell többet hónapokon át új embereket keresnie, nincs többé toborzás, interjúztatás, alkalmatlan jelentkezők sorozata. Sőt, velünk megszűnnek a véget nem érő adminisztratív teendők és a bérszámfejtés nyűgje is!

A Melicom Hungary Kft. munkaerő-közvetítés szolgáltatása komoly garanciákat biztosit, így Önnek addig nem kerül pénzébe a szolgáltatás, amíg a dolgozót munkába nem állította.

Időt, energiát és pénzt spórolunk partnereinknek!

Gyors piaci reagálás, időmegtakarítás, azonnali munkaerő lehetőség.

Munkaerő-kölcsönzés

Szeretnénk segíteni Önnek is! Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot és kérje a személyre szabott csomag ajánlataink valamelyikét!

Munkaerő-közvetítés

Szeretnénk segíteni Önnek is! Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot és kérje a személyre szabott csomag ajánlataink valamelyikét!

Kölcsönözött munkaerő – hatékonyság, együttműködés és társadalmi felelősségvállalás

Számunkra megrendelőink nem ügyfelek, hanem partnerek, akikkel szorosan együttműködünk, közvetített dolgozóink pedig nem csupán számokat jelentenek, hanem kollégákat, akiket megbecsülünk.

Fontos számunkra a társadalmi felelősségvállalás, emiatt általában olyan többszörösen hátrányos helyzetű településeken toborzunk, ahol nincsen semmilyen munkalehetőség a dolgozni vágyó fiatalok számára, távol esnek a nagyobb gyárak nyújtotta lehetőségektől is.

A Melicom saját szállót, illetve szállítást biztosít a nálunk kölcsönzésben álló kollégáknak. Emellett a munkavállalóknak a pihenőnapjukon hazaszállítást is nyújtanak, ezzel is hozzájárulva a család – munka egyensúly fenntartásához.

Ibiden Hungary Kft.

Hogyan lehet előnyös cégének a munkaerő kölcsönzés?

Anélkül növelheti a kapacitását és munkavállalói létszámát, hogy bárkivel is munkaszerződést kötne. Ez a mi feladatunk.

Mentesül a munkaerő toborzás és kiválasztás fáradságos és időigényes feladata alól.

Mentesül rengeteg adminisztrációs tehertől. (munkaszerződések, bérszámfejtés, bérutalás, adatszolgáltatás, stb.).

Nem kell folyamatosan követnie a foglalkoztatás jogszabályi változásait. Ezt megtesszük mi!

A munkaerő – kölcsönzés időtartamát és konstrukcióját a kölcsönző cég igényei szerint alakítjuk ki. Azaz minden olyan rendszerben működik majd, ahogyan az a cégnek a legkedvezőbb.

Akik már mellettünk döntöttek.