Rólunk

A Melicom Hungary egy 2017-ben alakult, munkaerő-kölcsönzéssel foglalkozó, 100 %-ban magyar tulajdonban lévő vállalkozás. Központi irodánk Gyálon található. Fő profilunk a munkaerő-kölcsönzés, mely során személyre szabott megoldásokat kínálunk a kölcsönző cégek számára. 

Szakképzett kollégák segítségével mi végezzük a szükséges munkaerő toborzását, a velük kapcsolatos adminisztratív és pénzügyi feladatokat, a kölcsönvevő céggel pedig szorosan együttműködve biztosítjuk a munkaerő pótlását. 

Munkavállalóink számára szükség esetén szállást és szállítást biztosítunk, ezzel is megkönnyítve a gyors és gondtalan munkába állásukat.

Fontos számunkra a társadalmi felelősségvállalás, emiatt olyan többszörösen hátrányos helyzetű településeken is toborzunk, ahol nincsen semmilyen munkalehetőség a helyi fiatalok számára. Célunk, hogy őket bevezessük a munka világába, integráljuk őket a munkaerő piacra, ezzel hosszútávú és biztos jövedelmet biztosítva nekik.

Mivel foglalkozunk?

Munkaerő toborzása

Felkutatjuk a kölcsönző cég számára legalkalmasabb munkaerőt. Ráadásul olyan hátrányos helyzetű településeken is toborzunk, ahol nincsen semmilyen munkalehetőség a helyi fiatalok számára.

Munkaerő pótlása

Munkaerőt kölcsönzünk olyan cégek, gyárak számára, akik szeretnék növelni kapacitásukat, de szeretnének mentesülni a munkaadói terhek alól. Minden esetben szorosan együttműködünk a megrendelő céggel, együtt alakítjuk ki a szükséges menetrendet.

Munkaerő szállítása*

Ingyenesen szállítjuk a dolgozókat lakhelyükről a szállásra, majd onnan a munkahelyre, végül a munka után vissza a lakóhelyükre.*

Munkaerő elszállásolása*

Dolgozóinknak ingyenes szállást biztosítunk Gyál városközpontjában, egy 8 apartmanból álló, igényesen felújított házban.