Munkaerő kölcsönzés.

Gyors piaci reagálás, időmegtakarítás, azonnali munkaerő lehetőség, szállás és utaztatás biztosítása. Ez a Melicom által biztosított munkaerő-kölcsönzés! A legtöbb idő a toborzással, a megfelelő jelöltek kiválasztásával, hirdetések kezelésével, tesztek kitöltésével, állásinterjúk lebonyolításával megy el. Profi Hr kollégáink segítségével a legfontosabb szempont, hogy partnercégeink igényeit megfelelően kiszolgáljuk.

A MELICOM HUNGARY olyan komplett szolgáltatást nyújt, amely kiterjed a teljeskörű toborzásra, állásinterjúztatásra, adategyeztetésre, utaztatásra és saját kézben lévő szállásokon a szállásoltatásra is. Mivel kollégáink az első lépésektől a munkába állásig és utána a munkavégzés teljes ideje alatt személyes napi kapcsolatban vannak a munkavállalókkal, mindig megtaláljuk a megfelelő embert a hiányzó pozíciókra. Figyelemmel kísérjük a fejlődésüket és naprakész adatbázisunkban állandóan frissítjük azt.

A Melicom Hungary Kft. munkaerő-kölcsönzési szolgáltatása komoly garanciákat biztosit, így Önnek addig nem kerül pénzébe a szolgáltatás, amíg a dolgozót munkába nem állította.

Időt, energiát és pénzt spórolunk partnereinknek!

Gyors piaci reagálás, időmegtakarítás, azonnali munkaerő lehetőség.

Kérjen ajánlatot!

Szeretnénk segíteni Önnek is! Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot és kérje a személyre szabott csomag ajánlataink valamelyikét!

Kölcsönzött munkaerő – hatékonyság, együttműködés és társadalmi felelősségvállalás.

Számunkra megrendelőink nem ügyfelek, hanem partnerek, akikkel szorosan együttműködünk, közvetített dolgozóink pedig nem csupán számokat jelentenek, hanem kollégákat, akiket megbecsülünk.

Fontos számunkra a társadalmi felelősségvállalás, emiatt általában olyan többszörösen hátrányos helyzetű településeken toborzunk, ahol nincsen semmilyen munkalehetőség a dolgozni vágyó fiatalok számára, távol esnek a nagyobb gyárak nyújtotta lehetőségektől is.

A Melicom saját szállót, illetve szállítást biztosít a nálunk kölcsönzésben álló kollégáknak. Emellett a munkavállalóknak a pihenőnapjukon hazaszállítást is nyújtanak, ezzel is hozzájárulva a család – munka egyensúly fenntartásához.

Ibiden Hungary Kft.

Hogyan lehet előnyös cégének a munkaerő kölcsönzés?

Sokkal gyorsabban biztosítjuk a hiányzó munkaerőt mintha most adna fel egy hirdetést.

A kölcsönzési díj nem munkabér, tehát költségként is elszámolható.

Minden előszűrést, tájékoztatást, egyeztetést, interjúztatást elvégzünk.

Minden adminisztrációt mi végzünk el, így időt és energiát spórolhat meg.

A vidéki munkavállalókat saját buszokkal utaztatjuk.*

Saját szállásokon a munkanapokon szállásoljuk őket.*

Akik már mellettünk döntöttek.

Kérjük, töltse ki az ajánlatkérő űrlapot, és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérő neve(Kötelező)
E-mail cím(Kötelező)
Székhely(Kötelező)
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.