Kutyabarát iroda

Úgy gondolom, hogy egy olyan cégnél, ahol a munkavégzésnek megfelelő környezet és kényelem biztosított, ráadásul nap, mint nap egy szuper csapattal van lehetőség együttműködni, ott igazi öröm és hatékony a munka.

Indulhat a nap egy közös kávézással Na de mi a helyzet akkor, ha ehhez a dologokhoz társul egy  KUTYA?

A Melicom Hungary kft csapata kutyabarát munkahelyként, saját tapasztalatunkra alapozva, teljes elfogulatlanság állapotát megtartva mondhatjuk azt, hogy egy kutyabarát munkahelynek csak előnye van.

5 Pontban megosszuk veletek mik ezek.

Tartalom

1. 1. A reggeli kezdést energiával töltik fel
2. 2. Napközben terápiás hatással van ránk
3. 3. Az alvó kutyus nyugtatólag hat Ránk
4. 4. Oldja a feszültséget
5. 5. A gazdi nem aggódik míg bent van a házi kedvenc

1. A reggeli kezdést energiával töltik fel

A mi irodai kutyáink biztosítják, hogy egy álmos, fáradt reggelen is pezsgő energiával teljen meg az iroda. Reggeli lelkes üdvözléssel indul nálunk a nap ami minden munkatársra pozitívan hat. (Még akkor is ha cica párti az illető, akkor is mosolyt csal az arcára ami már egy jó kezdés)

2. Napközben terápiás hatással van ránk

Kutyáink terápiás hatása napközben több ízben is előjön: egy jól időzített térdre helyezett buksi , egy séta a kollégák között, ránk néző igéző szemek, mi pedig szinte reflexből felejtjük el minden gondunkat. Egy simogatást begyűjtve, mindenki elégedetten folytatja a munkáját.

3. Az alvó kutyus nyugtatólag hat Ránk

Az alvó helyén pihenő vagy alvó kutyus mindig nyugalmat áraszt. Csak oldalra nézünk és látjuk a békésen szuszokáló vagy az ablakon kinéző kutyusunkat és egyből pozitívabbnak látunk mindent. Még a feltornyosult papír halmazokat is. Nyugalmas környezetben mi is sokkal alkotóbbak vagyunk!

4. Oldja a feszültséget

Az állásinterjúra érkezők kifejezetten örülnek, hogy az interjú előtti izgalomról egy kutya tereli el a figyelmet. Pár pacsi, simogatás után biztosan mindenki feloldódik, így könnyed hangulatba indulnak az interjúk. Nekünk is könnyebb dolgunk van egy ilyen oldott állásinterjút lebonyolítani. Toborzásokon sok ember nyitottabbá és barátságosabbá válik a kutya látványától.

5. A gazdi nem aggódik míg bent van a házi kedvenc

Gazdi oldalról nem utolsó szempont, hogy kutya -gazda kapcsolat az együtt töltött idő hatására mélyül, és egy pörgős héten is elegendő időt tudunk kutyánkkal tölteni. Nem kell aggódni, hogy nagyon meleg van ivott e eleget? Kell e neki pisilni ,kibírja e míg haza érek?… stb nyugodtan be tudjuk fejezni a napi munkát és ha túlórára kerül sor azt is betudjuk vállalni.

Ahhoz , hogy kutyánkat ,munkába tudjuk vinni pár dologra oda kell figyelni:

  • Az alapvető elvárás az irodakutyától és leginkább a gazdájától, hogy az állat viselkedjen kifogástalanul.
  • A gazdának mindig figyelni kell arra, hogy kedvence ne zavarjon másokat.
  • Fontos, ápolt, és tiszta legyen.(nem jó illatú kutyát simizni sem jó)
  • El kell fogadnunk azt a tényt, hogy nem mindenki szereti a kutyák közelségét. Beszéljük meg a kollégákkal mindenképpen, hogy mit szólnak a kutyánkhoz
  • Amikor kutyát viszünk egy irodába, fontos szem előtt tartanunk az ő érdekeit is. Legyen olyan helye ahol tud aludni, vizes tálkája, juti falat amivel tudjuk kényeztetni.
  • Nem minden állat egyforma, sokuknak ez egy extra stresszforrás.

Figyeljünk rá és csak akkor vigyük be az irodába ha ez mindenkire pozitív hatással van.

Kedvenceink sok esetben szeretnének inkább otthon, nyugodt körülmények között pihenni, hiszen az ő alvásigényük sokkal nagyobb, mint a gazdáiké.

Fontos megtalálni a kutya, és a munkahely számára is ideális egyensúlyt. Reméljük ez nekünk sikerült. Vidám ,boldog kutyusokkal  várjuk  a kedves álláskeresőket a Melicom Hungary kft gyáli irodájába.

Egy kis ízelítő képekben.

Kutyabarát iroda